domingo, 14 de diciembre de 2008

Cartas a Berta: Entusiasmo con Alarte en la ciudad

(insertat en: http://bertachulvi.wordpress.com/2008/12/11/entusiasmo-con-alarte-en-la-ciudad/#comment-188) Amics i amigues, demà tenim aqui a Xàbia, l'assemblea ordinaria, en la que triarem als components de l'executiva per als propers anys. Segurament, jo formaré part d'ella, i encapçalarà aquesta un company que hui es regidor, i que està demostrant un tarannà tolerant, i treballador. Jo entenc el partit com un lloc on les persones treballem per canviar aquesta societat cap a una més solidaria, més justa, menys egoista, més participativa, millor, en poques paraules. I millor per a tots i totes.
Pot ser prenga alguna responsabilitat, però el que entenc es que tots debem de treballar més i millor per als nostres conciutadans. Sols d'aquesta manera els guanyarem per al nostre projecte comú. Som i em de ser exemple.
Un fort abraç a tots els companys i companyes que creuen en el treball, i en l'esforç. Anim! Volem i podem! Endavant!

Cartas a Berta: Mi amiga maestra.

(Insertat en: http://bertachulvi.wordpress.com/2008/12/08/mi-amiga-maestra/#comment-187) Enhorabona a tots i totes les mestres que al llarg del anys han cregut en nosaltres com a éssers humans dignes i compromesos. Ells i elles son part del que hui som. I segurament, gran part del que de bo hi tenim.
Gràcies, Don Vicente, Don Antonio, Doña Ana, Doña Trini, Don José, Doña Isabel, Doña Consuelo, … i es que quant jo era xiquet, els nostres mestres eren ‘don’ i ‘doña’. Per respecte, per coneixement, per que eren altres temps,…
Gràcies, de debò.