domingo, 26 de mayo de 2013

Una xicoteta reflexió .... El present es aquest, el futur cal repensar-lo i reconstruir-lo, la batalla no esta guanyada....


Una xicoteta reflexiò:

Aquest mes de maig, es molt dur en una casa on tens estudiants que amb molta il·lusió i esforç estan preparant-se per fer una prova, que tots hem passat, però en un altre context polític, econòmic i educatiu, la selectivitat en la meua època i ara la PAU.

Com a mare, "vaig a plorar un poquet", estic feta pols, desprès de veure durant molt dies, les noticies que ens parlem dels jóvens immigrants d'aquest país. FORMAR PER A EXILIAR.

Les mares i pares hem de fer un esforç pedagògic per motivar, parlar en positiu, fer que la il.lusió i les ganes d'entrar a la Universitat no decaiguen,... però a vegades, no se on mirar, quines ulleres posar-me per no enganyar, sobre tot quan tens davant teu a persones jóvens lluitadores, compromeses, … es molt dura aquesta realitat .

Però, hem de lluitar, guanyar aquesta batalla, estic segura que els jóvens que s'han format a l'escola pública tenen molt de potencial, no sols acadèmic sinó també humà, per aquest motiu, cada dia, hem d'anar construint finestres obertes, des de els xicotets espais que cadascú de nosaltres ocupem, eixe espai es NOSTRE, i per tant, no vaig a consentir que davant meu desmoralitzen a una persona jove lluitadora.

Pot ser siga ingènua, pot ser siga cínica, però el que tinc clar es que tot jove es mereix tindre il.lusio, oportunitats, ganes de treballar i sobre tot lluitar per el seu projecte vital.

El present es aquest, el futur cal repensar-lo i reconstruir-lo, la batalla no esta guanyada....
(tret del facebook, d'una molt bona amiga)
----------------
 

Bon dia, ....................., des de Xàbia, rep una forta empenta, per tirar endavant i lluitar pel futur de les persones i personetes que ens envolten, i que es merèixen molt més del que malauradament, ens mostren dia a dia els noticiaris, i el que no ho son.
Amagar la realitat, com fa el govern, o fer reformes ideològiques, que no acadèmiques, ni socials, ni amb esperit de millorar l'educació, o l'atenció socio-sanitaria. 
 Hui per hui, i en la mida de les meues forces, temps i capacitats, segueixc portant endavant el blog d'ocupació, i beques i ajudes, amb quasi 800.000 visites a hores d'ara. Una besada a ............... i ..................., i a tú. 
Enric Doménech
p.s.: Blog d'ocupació, beques, ajudes i + en http://psoemarinaalta.blogspot.com